Pilih kasih pulak…

Buat semua kengkawan dikasihi, kalau korang berseteru, jgn harap aku nak bela sebelah pihak je. Aku akan bela kedua-duanya. Tu neutral side aku la. Tu la bila korg cakap tak suka budak mana2, aku pun kata tak suka juga, pastu aku wat apa? Aku backup balik.. (Ak guna stail apung -> hujah -> bidas -> pertahan, hehe). Nampak la kat situ macam berat sebelah. Wat ever. Aku cakap apa yang rasa betul dan terbaik. Hal-hal masa depan ni, banyak cara nak menentukan hala tujunya. Jangan terus ikut perasaan. Tu yang jejaskan semua sekali tu. Jangan memusnahkan rancangan yang telah diaspirasikan oleh orang yang lebih tua untuk kita. Pasti mereka kecewa apabila kita musnahkan impian mereka. Pasal back up ni, kalau orang yang korang jadikan topik tu kutuk korang pun, aku backup korang balik. Hmm… Korang semua ni buat aku risau siang malam pagi petang. Poin dia kat sini, aku tak pilih kasih, ok? Jangan hidup dalam dunia tak best kalau korang boleh membestkan dunia korang. Ok, setakat ni jer… Nanti meleret plak…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: